Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 259
Log in

BE ONE OF US - HELLAS: ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ TABULA RASA ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το διαφημιστικό για την Ελλάδα των φοιτητών του Tabula Rasa που σαρώνει στο διαδίκτυο Το διαφημιστικό για την Ελλάδα των φοιτητών του Tabula Rasa που σαρώνει στο διαδίκτυο

Για τις ανάγκες ενός μαθήματος, Έλληνες φοιτητές έφτιαξαν ένα βίντεο προώθησης της Ελλάδας αλλιώτικο απ' ότι έχουμε συνηθίσει και προκαλούν συγκίνηση, χαμόγελα και κύμα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το διαφημιστικό αυτό για την Ελλάδα, γράφτηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Διαφήμισης, από τους σπουδαστές του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής, Tabula Rasa. Η έμπνευσή τους προήλθε από την αγάπη για την πατρίδα τους και την πεποίθησή τους ότι ζουν σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου.

Η ανατροπή ξεκινά από την αρχή με την παραδοσιακή εικόνα του Ζορμπά που κάπως αποδομείται αφού οι φοιτητές προτείνουν μερικές αληθινές εμπειρίες: «Έχετε κοιτάξει κατάματα τον ήλιο;», «Έχετε φάει όλοι από ένα πιάτο;», «Έχετε νοιώσει την άμμο στα παπούτσια σας;», «Έχετε φάει ποτέ υποβρύχιο;», «Έχετε πάει ποτέ σε ένα νησί με τα πόδια;», «Έχετε φάει ποτέ τζατζίκι από τη μπλούζα σας».

πηγή: eirinika.gr